Go to footer

Skip to content

Bandy - Cleric - Jelentkezés

Jelentkezz a Variance légióba! Elyos oldal, start: headstartkor!

Bandy - Cleric - Jelentkezés

Postby bandy » Mon Feb 01, 2010 5:06 pm

Karakternév: Bandy

Karaktered classa és szintje: Cleric, 33

Karaktered szakmái, szint: Handicrafting, 100

AionOnline.com link a karaktered profiljához: http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=139845&serverID=31

Milyen kihívások vonzanak az Aion-ban: Elsősorban PVE Group és Raid szinten, másodsorban PVP és PVPVE

Miért szeretnél a Variance Légióhoz csatlakozni? A saját nyelvemen kommunikálva szeretnék csapatban játszani a kisebb nagyobb küldetésekben illetve résztvenni az ENDGAME contentben, még ha ez teljesen nem is tiszta előttem, hogy e címen mi fog bekerülni a játékba.

Milyen korábbi MMO játékokkal játszottal? 2-3 év WOW, Legmagasabb szintű Raid insta ahol még sokat voltam Az Ulduar volt. A main karim egy Holy Paladin volt.

Eddigi Aionos légióid? A másik karim bent van az "Elkárhozottak" légióban, de ott rendszerint csak én voltam online, ez egy 34 Spiritmaster, közben 33-ra felhúztam a Clericemet, de a légióban még mindig az 1 hónapja ott hagyott SM-em a legmagasabb szintű, szerintem ennyi elég indoknak, hogy miért nem szeretném oda vinni a Clericemet is...

Géped, internet kapcsolatod főbb adatai: jó a gépem tényleg, ezzel most nem akarok felvágni, 3Mbit-es cable net

Játszottál az EU Open Beta Teszten (vagy bármilyen más formában az Aionnal a megjelenés előtt)? NEM

Mikor tudsz játszani? Hétköznap 20.00-20.30 után, Hétvége változó

Személyes adatok:
Neved: András
Életkorod:24
Lakhelyed: Pest megye
Foglalkozásod: grafikus / animátor
bandy
Daeva

Characters' Names: bandy
bandee

Re: Bandy - Cleric - Jelentkezés

Postby Menorel » Tue Feb 02, 2010 1:16 pm

Szia Bandy. Köszönjük a jelentkezést, alapvetően természetesen tudunk neked helyet biztosítani, azonban jelezném, hogy az apply-d ezen része: "Elsősorban PVE Group és Raid szinten" gondokat fog okozni, nem nálunk a Varianceban, hanem úgy komplett Aion tekintetében. A Pve Group endgame egyetlen instancet jelent (Dark Poeta), amit hamar meg fogsz unni, a Raid szintű PvE pedig annyiból áll, hogy van kb 5-6 world boss, amit a nagy légiók respwan CD-n farmolnak, úgyhogy még akkor sem tudnánk őket megölni, ha egyébként lenne rá komolyabb érdeklődés.
Nos szerintem gondold át, hogy pontosan mit vársz el a játéktól és amennyiben ezek valahol találkoznak a Variance "céljaival", akkor természetesen várunk a csapatba.
Image
--- Menorel@Variance --- email: menorel kukac variance pont hu
Menorel
Elyos General

Characters' Names: Menorel - Cleric
N???????k - Templar
B????????n - Chanter
E-mail: menorel@variance.hu

Re: Bandy - Cleric - Jelentkezés

Postby bandy » Tue Feb 02, 2010 1:49 pm

Köszönöm a választ. Igen volt sejtésem arról, hogy az andgame PVE része még nem rendelkezik túl sok tartalommal (erre nagyon finoman utaltam is), de ennyire pontosan nem tudtam, hogy mit is tartalmaz, mert max szinten még itt nem volt karim. Azt meg tudtam, hogy elég PVP orientált a játék, így a PVP-t élből kizárni olyan lenne, mint az operába beülni úgy, hogy nem szeretjük az áriákat... De valószínűleg a PVP-t jobban megkedvelni nem a PUG-okkal fogom, hanem igazi csapatban, bár szerintem ezt ti is tudjátok, hogy az éremnek itt is két oldala van (én mennyire tudok beilleszkedni, ill. ti milyen szinten tudtok tolerálni), de ez nem csak az én esetemben hanem mindenkiében igaz.

Én ezek után is szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még így is áll az ajánlat.

Üdv.:
bandy
bandy
Daeva

Characters' Names: bandy
bandee

Return to Board index

Return to Recruitment (Toborzás)