Karakternév: Bandy
Karaktered classa és szintje: Cleric, 33
Karaktered szakmái, szint: Handicrafting, 100
AionOnline.com link a karaktered profiljához: http://uk.aiononline.com/livestatus/character-legion/search?charID=139845&serverID=31
Milyen kihívások vonzanak az Aion-ban: Elsősorban PVE Group és Raid szinten, másodsorban PVP és PVPVE
Miért szeretnél a Variance Légióhoz csatlakozni? A saját nyelvemen kommunikálva szeretnék csapatban játszani a kisebb nagyobb küldetésekben illetve résztvenni az ENDGAME contentben, még ha ez teljesen nem is tiszta előttem, hogy e címen mi fog bekerülni a játékba.
Milyen korábbi MMO játékokkal játszottal? 2-3 év WOW, Legmagasabb szintű Raid insta ahol még sokat voltam Az Ulduar volt. A main karim egy Holy Paladin volt.
Eddigi Aionos légióid? A másik karim bent van az "Elkárhozottak" légióban, de ott rendszerint csak én voltam online, ez egy 34 Spiritmaster, közben 33-ra felhúztam a Clericemet, de a légióban még mindig az 1 hónapja ott hagyott SM-em a legmagasabb szintű, szerintem ennyi elég indoknak, hogy miért nem szeretném oda vinni a Clericemet is...
Géped, internet kapcsolatod főbb adatai: jó a gépem tényleg, ezzel most nem akarok felvágni, 3Mbit-es cable net
Játszottál az EU Open Beta Teszten (vagy bármilyen más formában az Aionnal a megjelenés előtt)? NEM
Mikor tudsz játszani? Hétköznap 20.00-20.30 után, Hétvége változó
Személyes adatok:
Neved: András
Életkorod:24
Lakhelyed: Pest megye
Foglalkozásod: grafikus / animátor